2018-02-02 75 views
呢間餐廳係屋企附近開咗好耐一直經過都想試吓佢嘅抹茶雪糕今次同朋友食晚飯仲可以試埋熟食~吉列豬扒親自當 配麵豉湯 $50因為出面實在太凍冰冰啦所以要食飯先夠飽啊個親子多嘅份量望落去都幾多 豬扒睇圖就唔錯 但係出到嚟有啲失望 豬扒非常薄之餘仲好油好油 食咗兩啖就好滯好飽成個餐應該得蛋同埋湯係最正常。。。因為水果茶配餐只係加$8 所以凍死都要飲番杯 我揀咗藍妹苺乳酪菓茶 飲落其實冇乜茶味 主要都係飲到啲乳酪同埋藍莓醬嘅味~不過就啲生果都幾大粒 飲完真係可以食埋添 而且係好甜㗎和風豬軟骨拉麵 $54反而朋友望落去個拉麵好似仲吸引 不過一入口 麵質都係普普通通 湯底好似公仔麵咁唔好期望咁大 反而豬軟骨就有驚喜 非常軟腍入味係朋友嘅青檸芒果玄米茶 好清新而且有淡淡的茶味 朋友的總是比我的好吃...水牛城雞翼 $40雖然唔知點解日式野會出現水牛城雞翼 不過佢都算係成餐入面最好食㗎啦 外皮香脆入邊好嫩滑芋圓蕨餅抹茶雪糕 $32其實期待左成晚都係等緊食抹茶野好彩都冇令我失望 濃郁得來帶淡淡的茶香芋圓同蕨餅就真係好一般。。。其實整體來講熟食真係可以不吃如果你係抹茶控 呢度咁多款嘅抹茶雪糕都可以滿足到嘅~
呢間餐廳係屋企附近開咗好耐
一直經過都想試吓佢嘅抹茶雪糕
今次同朋友食晚飯仲可以試埋熟食~

吉列豬扒親自當 配麵豉湯 $50

因為出面實在太凍冰冰啦所以要食飯先夠飽啊

成個餐應該得蛋同埋湯係最正常。。。

不過就啲生果都幾大粒 飲完真係可以食埋添 而且係好甜㗎

和風豬軟骨拉麵 $54

水牛城雞翼 $40

芋圓蕨餅抹茶雪糕 $32

其實期待左成晚都係等緊食抹茶野
好彩都冇令我失望 濃郁得來帶淡淡的茶香
芋圓同蕨餅就真係好一般。。。

其實整體來講熟食真係可以不吃
如果你係抹茶控 呢度咁多款嘅抹茶雪糕都可以滿足到嘅~

2018-01-31
$100 (Dinner)
  • 和風豬軟骨拉麵