身為抹茶控想去呢間好久啦😍呢間主打抹茶甜品抹茶蛋糕芭菲雪糕卷蛋通通都有🤪還有一點日式定食~❤️推介指數: 7.5/10等候時間:0mins (平日8:00PM)———————————————😍日式燒牛肉溫泉蛋丼飯 $72 (8/10)雖然味道同普通出面的差唔多但份量真係意外地多🙈啲牛肉口感好煙韌因為有溫泉蛋所以牛肉唔會乾身可惜肉質就比較老🥲撈埋啲蛋汁係啲飯度好適合用嚟送飯🤤呢個飯會附送小甜品(應該係焙茶蕨餅)偏甜而且好有口感🍧係度叫主食不妨可以食呢個~😍抹茶芭菲 $78 (7.25/10)一定要講嘅係佢哋嘅賣相好吸引🤩而且好多料又有層次😉上面係抹茶雪糕同埋蕨餅但小編覺得個抹茶雪糕個味較淡🥺有點失望😭(食雪糕嘅時候好唔穩陣😱勁驚個雪糕跌落黎)反而個抹茶蕨餅好食啲下一層就有少量紅豆醬配穀片蛋糕同埋餅乾碎😂我對紅豆麻麻地都覺得佢唔錯😉而蛋糕就唔係好甜但同餅乾碎好夾最底一層係抹茶jelly個人覺得係冇咩味嘅jelly😂整體而言就飽肚不過不失啦唔係特別好食🥺😍Matcha Latte +$21 (7.5/10)定食半價加飲品😚雖然佢抹茶味比較淡但帶有回甘的味道小編就叫了少甜少冰所以普通唔錯啦~——
身為抹茶控想去呢間好久啦😍
呢間主打抹茶甜品
抹茶蛋糕芭菲雪糕卷蛋通通都有🤪
還有一點日式定食~

❤️推介指數: 7.5/10
等候時間:0mins (平日8:00PM)
日式燒牛肉溫泉蛋丼飯

😍日式燒牛肉溫泉蛋丼飯 $72 (8/10)
雖然味道同普通出面的差唔多
但份量真係意外地多🙈
啲牛肉口感好煙韌
因為有溫泉蛋所以牛肉唔會乾身
可惜肉質就比較老🥲
撈埋啲蛋汁係啲飯度好適合用嚟送飯🤤
呢個飯會附送小甜品(應該係焙茶蕨餅)
偏甜而且好有口感🍧
係度叫主食不妨可以食呢個~
抹茶芭菲

😍抹茶芭菲 $78 (7.25/10)
一定要講嘅係佢哋嘅賣相好吸引🤩
而且好多料又有層次😉
上面係抹茶雪糕同埋蕨餅
但小編覺得個抹茶雪糕個味較淡🥺有點失望😭
(食雪糕嘅時候好唔穩陣😱勁驚個雪糕跌落黎)
反而個抹茶蕨餅好食啲
個人覺得係冇咩味嘅jelly😂
整體而言就飽肚不過不失啦
唔係特別好食🥺
Matcha Latte

😍Matcha Latte +$21 (7.5/10)
定食半價加飲品😚
雖然佢抹茶味比較淡
但帶有回甘的味道
小編就叫了少甜少冰
所以普通唔錯啦~
🤩小編有話想講
1. 那間cafe比較細又逼🥺而且坐得唔舒服😭仲要係自助形式自己搵位🙈食野空間都比較細🤦🏻‍♀️不過夜晚真係比較少人去嘅😂唔使等咁久
2. 總結而言呢間野不過不失啦😬

💯小編分數表
5️⃣以下:不合格😣 (小編好少比呢個分🥺)
6️⃣:其中一些食物唔好食
7️⃣:整體普通
8️⃣:值得一試🤪
9️⃣:必試🥳
🔟:呢種程度應該不能挑剔吧~
日式燒牛肉溫泉蛋丼飯