2023-04-03
又係勝利道😂😂😂無辦法 成日要喺嗰頭出沒今次呢間餐廳淨係舖面已經令人感覺十分歷史悠久 門口貼咗啲明星相📸餐牌超級多選擇 食50次都食唔晒-茴香鮮肉水餃 $56/10隻 [👅7/10]水餃偏圓碌碌 咬落去啲汁流晒出嚟💦頭幾啖食 茴香味特別重 之後就習慣咗肉餡好實淨 應該係搓完先包🖐🏻餃子皮算薄 不過口感偏實 唔係好軟冧嗰款 而我就鍾意食啲比較冧嘅皮😋上網search完 發現佢嘅種種特徵都顯示佢係一款山東餃子🥟🤣btw有無人同我一樣食餃子一定要點醋食!檯邊仲有豆瓣醬可以自己加👍🏻-XO擔擔麵 $50 [👅5/10]一上檯發現好細碗啊🫠要$50😥麵嘅質地好食 啱啱好 唔會太冧或硬但係湯底嘅味道唔夠濃 XO醬無存在感本身expect個湯底會比較杰 但係其實好稀😫無乜花生同麻醬味 肉碎同花生碎直情係無🥜口感稍嫌不足雖然叫咗小辣 但係變咗完全唔辣擔擔麵唔推薦🙅🏻♀️🍜-不過餐廳嘅人情味真係好濃 食客同店員嘅關係都好好 我哋帶唔夠現金都有姨姨打算請我哋食🙀小店只收現金 大家如果打算去試 記得帶現金喇🤣-📍華園餃子館何文田勝利道14號舖
餐牌超級多選擇 食50次都食唔晒
茴香鮮肉水餃 $56/10隻 [👅7/10]