2018-03-21 27 views
家住附近既我,因為太多野食係附近所以成日見到新餐廳就試。上次食火鍋,今晚見到間拉麵好似新開,就入去試下!入面既裝修正常日本風路線,不過舖算大位置都坐得幾舒服,晚餐時間黎岩岩滿座咁濟,幸好唔洗等佢係用iPad 黎點餐,食物選擇正正常常有拉麵、小食等等,都係傳統日本拉麵形式有既野咁火魂。拉麵 魂。拉麵賣相不錯,拉麵既靈魂係佢既湯底佢豬骨味濃,湯底濃郁,相信都烹調左好耐,而佢地拉麵亦可以揀軟硬程度,糖心蛋亦非常糖心,總括黎講都幾好味!清酒煮蜆酒味濃郁,但又冇蓋過蜆嘅鮮味,份量亦多,值得一試總括而言,食物質素及價錢都十分合宜,住附近既我,得閒都會過黎食下!值得一提老闆同待應既服務都好好,食得好舒服!

佢係用iPad 黎點餐,食物選擇正正常常
有拉麵、小食等等,都係傳統日本拉麵形式有既野咁

火魂。拉麵 魂。拉麵
賣相不錯,拉麵既靈魂係佢既湯底

清酒煮蜆
酒味濃郁,但又冇蓋過蜆嘅鮮味,份量亦多,值得一試

2018-03-07