係荃灣行完商場,經過見到新開小店,睇完menu,覺得唔錯,就同男朋友行入去食dinner我地叫左個2人set ,揀左黑毛安格斯做main course 之後小食我地揀左芝士薯格,真係要讚個芝士薯格,係炸後岩岩好,外脆內軟,係我食過最好食既,芝士唔會太多太小,份量好夠,而跟餐食日餐湯係南瓜濃湯2人set仲包括左個黑松露蟲草花米型粉,黑松露味十足,不過男朋友唔太喜歡黑松露,如果有多d選擇會更好Main course 上黎慢煮黑毛安格斯肉眼,扒屬正正常常,反而想一讚既係d配菜,好多不同既疏菜,而且十分十分好食,擺盤十分精緻總括來說,值得一試 ,不過就無好突出既感覺,聽講星期六日做brunch ,下次要來一試

之後小食我地揀左芝士薯格,
芝士薯格

松露蟲草花雜菌米型粉