2022-08-10
2022-08-08朋友升職請食飯😆我搵咗係得寶商場友義氣😎見好多人都介紹過依間餐廳🍴打咗電話訂位☺️平日晚市八點時段,已經要等位了🤪好彩有訂位,店員安排我哋坐二人位2️⃣建議早攞少少可能有卡位坐💺友義氣出哂名係酸菜魚🐟我哋就點了四樣嘢,酸菜魚(微辣),188蚊盤,厚切份量不少,肉質滑嫩,湯底濃郁但不膩,主角用咗鱸魚片,金茹,大豆芽菜等,薯粉是寛薯粉,有口感又煙靭,有埋傳統嘅川菜調味料如花椒,辣椒乾泡椒,加酸菜味道控制得好好,真係湯好好飲,值得一試😝沙拉骨,85蚊碟,大牌檔必點嘅小炒,沙拉骨酸甜開胃,以煎炸過的先將排骨酥炸至金黃色份量正常,唔算話好多,勝在味道不錯☺️椒鹽脆鮮魷,98蚊碟,真係即叫即炸,上到枱都仲出緊煙,外脆內軟,炸得非常香脆🧨福建炒飯,98蚊碟,福建炒飯炒飯底炒得粒粒分明又甘香,醬汁的稠度咸度啱啱好,好味道,份量係超多,真係食唔哂要打包😆😆整體環境坐位比較逼,二人枱好細張🤨服務店員好有禮貌,舉手會好快應你🙋♀️食物味道好食,份量好多😎會再幫襯試吓其他小炒同埋大檸可🥤#友義氣#酸菜魚#沙拉骨#椒鹽脆鮮魷#福建炒飯
朋友升職請食飯😆
我搵咗係得寶商場友義氣😎
見好多人都介紹過依間餐廳🍴
打咗電話訂位☺️
平日晚市八點時段,已經要等位了🤪
好彩有訂位,店員安排我哋坐二人位2️⃣
建議早攞少少可能有卡位坐💺
友義氣出哂名係酸菜魚🐟
整體環境坐位比較逼,二人枱好細張🤨
服務店員好有禮貌,舉手會好快應你🙋♀️
食物味道好食,份量好多😎
會再幫襯試吓其他小炒同埋大檸可🥤
#友義氣