2017-10-28 332 views
近期做開健身keep fit,食左六日輕食,都要有一日放縱下。聽到朋友想食校長燒肉,就拜訪下啦!入到去見到裝修都仲好新,最緊要唔大油煙!除左壽司,剌身區有希靈魚,三文魚,泰國蝦,蟹柳和八爪魚,而且(無人時)可以叫師傅厚切剌身,頗新鮮。醬汁區有十幾款,韓日泰港式。燒肉區有多款肉類,岩哂我等食肉獸,風格較港式,個人推介穀飼牛肋眼心,肉嫩重牛味!海虾好新鮮,因為佢地仲識旭㗎!蔬菜新鮮燒菠蘿日式餃子唔錯,皮好薄。鐘意飲湯既我,梗係要試吓個蔘雞湯!飲落幾足料夠味,煲湯入面有幾隻雞,我地每人飲左兩碗!男人當然係要啤啤佢。呢度除左韓啤外,仲有corona ,飲多幾罐都底返曬!甜品就淺嘗返杯雀巢同藍莓雪糕,咁就一餐滿足既晚餐,埋單每人二百二十蚊多啲,好抵!

醬汁區有十幾款,韓日泰港式。

海虾好新鮮,因為佢地仲識旭㗎!

蔬菜新鮮

燒菠蘿

日式餃子唔錯,皮好薄。

Type of Meal
Dinner