成日想住點都去翻次,因為我對面系一般般,次次經過都無入去,今日朋友話食,總算去過套餐抵食D,都點牛油拉麵,跟餐蟹子沙律58蚊,另一個68蚊跟餐雞肉蛋井+可樂上菜速度都算快一塊肉太硬,口感不好,肉質唔好塞牙縫湯底無咩特別,感覺好似沖出來的拉麵還OK,幾彈牙我最滿意的系雞肉蛋井+蟹子沙律(青瓜)我情願系雞肉蛋井做主食,拉麵系小食雖然途中有小意外,將我的雞肉蛋井換成我無下單的餃子,總數到手了雞肉蛋井,幾粒雞肉+蛋一起炒,蛋啱好系我中意的唔熟蛋,有點汁,撈飯,幾好味,所以我雞肉蛋飯食曬,拉麵無食曬食了小小朋友的蟹子沙律(青瓜),幾清新我的68蚊套餐系包汽水的,我都快食完啦,汽水都唔上,甘我就問佢,先馬上上,我朋友話,如果唔問就唔記得比啦2人+1消費138.6蚊PS:餐具衛生感覺麻麻,筷子放系紙巾上,不知道是筷子舊定污糟

上菜速度都算快

一塊肉太硬,口感不好,肉質唔好塞牙縫

湯底無咩特別,感覺好似沖出來的

拉麵還OK,幾彈牙

我最滿意的系雞肉蛋井+蟹子沙律(青瓜)

我情願系雞肉蛋井做主食,拉麵系小食

食了小小朋友的蟹子沙律(青瓜),幾清新

2人+1消費138.6蚊

雞肉蛋井
蟹子沙律(青瓜)
牛油拉麵
2011-12-11
$69.3 (Lunch)
雞肉蛋井
蟹子沙律(青瓜)
  • 蟹子沙律,雞肉蛋井