2022-06-04
平時食炸雞只可以簡一兩款味,以到既炸雞放題可以一次過滿足我。炸雞放題成人$178,小童$88(90分鐘),放題有炸雞、焗雞、額外口味、Pizza 、小食放題,多達二十多款選擇,而飲品做緊買一送一。我地開頭每款點一件,因為唔知會有幾大件,但竟然每件都好大件下,每款炸雞食一件都已經飽晒。炸雞炸雞新鮮熱辣辣炸起,外皮炸得好香脆,雞肉勁嫩滑好Juicy ,唔會炸到乾晒。擺耐左,個皮依然都係脆。我地點左蜜糖芥末香蔥炸雞、濃蒜炸雞、檸檬柚子炸雞、黃金咸蛋黃炸雞、黑糖脆脆炸雞,以到既炸雞我最鍾意黃金咸蛋黃炸雞,香濃咸蛋醬,味道鹹香,另外檸檬柚子炸雞,酸酸甜甜,清新又開胃,味道好夾,而黑糖脆脆炸雞第一次食,有黑糖香,味道幾特別。焗雞相對冇咁熱氣,焗雞味道一樣出色,雞肉嫩滑又Juicy。蜜焗蒜香焗雞、雙重芝士焗雞、韓風紫菜焗雞、BBQ香辣焗雞、噴火辣焗雞,食得辣既朋友話噴火辣焗雞,個醬好好食好惹味,辣得過隱,而雙重芝士焗雞,好重芝士味,芝味香濃,味道好邪惡。小食:蜜糖牛油粟米:encore 左5次,蜜糖牛油味好香蜜糖芥末薯條:新鮮熱辣辣炸起,炸到香脆,最正就係勁多我至愛的蜜糖芥末醬。蜜桃特飲&藍橙乳酸飲
炸雞
焗雞相對冇咁熱氣,焗雞味道一樣出色,雞肉嫩滑又Juicy。
小食:
蜜糖牛油粟米:encore 左5次,蜜糖牛油味好香
蜜桃特飲&藍橙乳酸
飲品買一送一,賣相好吸引,大大杯,而且蜜桃特入面仲有支彩虹雪條,好抵飲。