2008-03-18
我只係食過一次,呢一間野真係地獄,唔明點解佢可以做到咁耐,更加唔明點解咁ge工作態度都仲有人請!我地一行9人,本來諗住去酒泉or一番,但可惜兩間實在多人得太緊要,所以行過少少來左呢一間。去到同佢講9位,個姐姐仔問我地齊人未,我地差一個,老實講比多5分鐘佢一定到,但佢堅持要齊人,d態度勁晦氣,例如「即係未齊啦!」,「咁齊未先?」,「你唔齊人我唔比得你入來個喎!」等等。我自問係一個受得氣ge人,我忍。入到去坐左唯一一張大台「他他咪」,估唔到仲要搭台,有個friend冇除鞋就入左去,侍應姐姐只係講左3隻字,「喂!除鞋!」,我都明佢係抵鬧...但係唔係應該有禮貌少少?因為唔係話我,我再忍。叫野食,我地9個人係咁講,侍應姐姐就係咁寫,佢好專注一眼都冇望過我地,幾經辛苦落完單,佢就即走,冇覆單之餘仲有擺出一副不耐煩ge樣,不過佢又好野,一樣都冇漏到!算你好彩。三文魚刺身勁大件,58蚊8件應該叫做三文魚扒,但真係太大件,完全冇哂食刺身的感覺,其他壽司都只係一般水平,只係d長壽司真係好長罷了。熱食炸物都不太突出,又係得個大字。埋來收碟唔會講聲,一來就伸手拎野,我個朋友為左避佢隻手,食食下都要停。斟水每
埋來收碟唔會講聲,一來就伸手拎野,我個朋友為左避佢隻手,食食下都要停。斟水每半個鐘一次,每次半杯,最重要ge係叫都唔斟!
食完埋左單即刻衝出去,永永遠遠都唔會再來呢個鬼地方!!!!