2015-06-07 4153 views
俾佢個蜜瓜雪花冰吸引左,但萬萬想不到會挑戰佢個現炒辣年糕,本來真係怕兩個人食唔哂,但見好多枱都係兩個人叫一鍋,好啦就試下啦!本來想叫藍莓乳酪諾拉,但竟然賣哂於是叫左呢杯,覺得麻麻地,味道比較淡,而且隻芒果味有d奇怪,不過呢杯野係食個炒年糕個陣發揮到好大作用!同樣亦係因為沙冰所以淡左d,不過陣咖啡味幾出,好飲過芒果個個牛肉煮得幾香,不過其實無話特別好食重頭戲黎啦,年糕份量都幾多,不過等佢滾都要一段時間,煲到咁上下可以叫侍應加湯,唔算太辣,我唔食得辣既都勉強接受到,隻芝士腸可能撈左d湯既關係所以好好食爐側邊分別有芝士同雞蛋,粉絲同公仔麵索哂d湯好食,但粉絲易痴底d餸可以點埋側邊d芝士食,隻芝士係平時食pizza個隻,好食半個蜜瓜份量,支雪條係便利店賣個隻,蜜瓜雖然係d冰上面,但都唔凍,如果蜜瓜都雪番一陣會仲好,隻牛奶雪花冰隻奶味係似蒙牛陣味,頭一兩啖都係覺得有d怪,但之後越食越ok可以再淋埋煉奶同朱古力醬埋單連加一$609,都偏貴,食物都ok啦,有個女侍應好好笑容👍可以再黎多次,不過就會食番d便d既野食
芒果諾拉沙冰$46

本來想叫藍莓乳酪諾拉,但竟然賣哂
薄荷朱古力諾拉沙冰$48

牛肉紫菜卷$52

牛肉煮得幾香,不過其實無話特別好食
現炒辣年糕$288

蜜瓜雪花冰$120