2019-12-23 68 views
點解次次嚟到都要排大隊架?冇辦法,以前喺和輋大排檔仲排得犀利,呢間分店座位少啲,想食真係要排下隊。椒鹽白鱔片$108 - 呢個正呀喂,超級推介!椒鹽勁香口超惹味!白鱔片起晒骨,啖啖肉,懶人至愛。豉椒牛柏葉$86 - 洋蔥青椒紅椒豆豉,本身炒埋一齊已經勁香冇得輸,加埋牛柏葉勁爽口,真係扒多幾碗飯。金銀蛋浸菠菜$68 - 呢個餸重點係個上湯,菠菜索晒上湯,好香甜,金銀蛋份量超多,呢個餸好抵食!川味腩肉豆腐煲$75 - 正嘢!四川風味嘅餸我最鍾意,但我又唔識得好辣,呢個餸嘅辣度就啱啱好,味濃少辣,腩肉一層一層半肥瘦,肥肉又爽口,炸豆腐裡面好滑溜,超贊!紅燒乳鴿$1 - 唔關我事㗎,原本叫四個餸咋,但阿姐話食滿$320送凍蟹或者燒乳鴿,都幾好食,重點係一蚊咋!成班人黎食又得,撐枱腳又得,因為叫到成枱好豐富都係三百零四百蚊,街坊就最開心!

椒鹽白鱔片
椒鹽白鱔片$108 - 呢個正呀喂,