小店位於九龍城,旺角行去15-20分鐘左右,算一條一直路。晚市6點鐘開門,剛好呢個時間來到,不用等位。店舖雖小,但桌椅大大張,坐落去寬闊唔會迫。食物選擇多,同朋友兩人試唔到好多,共叫左4樣share,再加個餡餅自己食。酸辣湯墨魚餃 $57招牌菜,酸辣湯足料濃味,都幾黏身,個人覺得較重口味;墨魚餃,好彈牙,好香馬碲味,食落爽口清身,似食緊墨魚丸;紅油抄手 $45豬肉餃子好濃豬肉味,充滿肉汁,同墨魚餃好大對比,加上啲麻辣味,好開胃;雞絲粉皮 $50正常,好味,雞絲大舊,係雞肉塊😂 煎韭菜餃 $27正呀,多汁,好多韮菜,豬肉打得好均勻,睇唔到啲肥豬肉,感覺都冇咁有罪惡感。雖然係煎餃唔會煎到外皮都太乾太硬,喜歡韮菜必食;羊肉餡餅 $22一開頭來到好奇點解會咁樣放,原來內有乾坤。超多汁,唔會好咸,食到羊肉香味,唔鐘意羶味就岩哂,但個人覺得可以再重啲羊味。(因為我係鍾意羊羶味)下次要試下個羊肉餃!仲有兩杯自加製豆漿 $16/2,飲開無糖,所以覺得好甜。餃子足料多汁,會返轉頭試其他味推薦羊肉餡餅、煎韮菜餃湯餃一次過要叫10隻,如果有得雙併就可以試多啲款,少人食又想試多啲款可以叫煎餃(1份5隻)
小店位於九龍城,旺角行去15-20分鐘左右,算一條一直路。
晚市6點鐘開門,剛好呢個時間來到,不用等位。
店舖雖小,但桌椅大大張,坐落去寬闊唔會迫。
酸辣湯墨魚餃

酸辣湯墨魚餃 $57
紅油抄手

紅油抄手 $45
雞絲粉皮

雞絲粉皮 $50
正常,好味,雞絲大舊,係雞肉塊😂

煎韭菜餃 $27
羊肉餡餅

羊肉餡餅 $22

仲有兩杯自加製豆漿 $16/2,飲開無糖,所以覺得好甜。
餃子足料多汁,會返轉頭試其他味
推薦羊肉餡餅、煎韮菜餃

酸辣湯墨魚餃
紅油抄手