2023-10-18 242 views
今日終於嚟圍方行吓喇,都真係7成都係大連鎖店,所以都好快行完😂 上到嚟5樓,就見到呢間都幾多人,本住人群心理就入去上吓,呢度主打係烏冬,我地每一都叫咗一份,再加小食及飲品親子烏冬$88入面有多、雞肉、腐皮,湯就選擇傳統味噌 +咗份牛肉,山本屋特製沙律🥗係有好幾嚿大炸雞🍗,非常香口另外我第一次試檸檬茶氣泡酒,都幾好飲又唔甜,推介👍🏻吉列豬扒煮烏冬$108選擇咗咖喱湯底,吉列豬扒係另外上,所以仲會保留脆吉列脆既口感✨最仲點係佢既烏冬都幾煙靭,如果大家喜歡淋D就焗多一陣唔好咁快開蓋就可以炸紫菜雞柳及日式炸豆腐都推介大家食,小食都係$18-$58,價錢合理❣️

親子烏冬$88
另外我第一次試檸檬茶氣泡酒,都幾好飲又唔甜,推介👍🏻

吉列豬扒煮烏冬$108

• 雞皮餃子