2024-11-05 878 views
呢間餐廳有好多分店,我都去過好幾間,而呢一間係我第二次嚟。上次我覺得啲嘢唔係好好食,今次又唔同咗喎!🔸椰香羅勒炸黃油雞 (半隻切件)好少嗌炸嘢,但係呢個真係要試吓。黃油雞炸得香脆可口,仲有少少油分。肉質嫩滑。🔸手撕豬仔骨漢堡我喺第二間店食過好多次,最初覺得好好食,後期越做越差,啲手撕豬仔肉口感冰凍,而且有羶味,而佢入邊有紫洋蔥,食完個口好大味。今次要求唔要紫洋蔥,廚師換成白洋蔥,真係勁好食呀!麵包微脆有牛油香,太陽蛋煎到蛋汁流出,手撕豬仔肉冇死甜,與白洋蔥混埋,味道自然。同老公一人半個都覺得唔夠喉。薯條唔脆口,似過咗氣。😫熱檸檬蜂蜜係苦,入唔到口。👍🏻特別稱讚帶位個位店員,肯幫手又有少少幽默,身型較大隻,個名係H字頭,前排朗豪坊有‘Harry’ Potter喎😂。

呢間餐廳有好多分店,我都去過好幾間,而呢一間係我第二次嚟。

上次我覺得啲嘢唔係好好食,今次又唔同咗喎!

🔸椰香羅勒炸黃油雞 (半隻切件)

🔸手撕豬仔骨漢堡
薯條唔脆口,似過咗氣。

😫熱檸檬蜂蜜係苦,入唔到口。