一向喜歡來這間餐廳吃下午茶,因為非常喜歡佢嘅泡沫鮮奶綠茶,及精美的蛋糕或者下午茶的小食,例如單邊雞翼。再加上平時下午茶真心抵食。不過要平日食到下午茶真係要放假先得,所以都唔容易。今日係中秋節翌日的公眾假期, 11:40去到已經要排隊,不過排咗半個鐘就可以入座。但由於係公眾假期,所以連午餐都沒有套餐。😐然後見到佢嘅餐牌有一個哈根大師加飲品的推廣,小朋友梗係鍾意食雪糕啦,所以都打算叫嚟試吓,點知我哋點選嘅時候,侍應首先就話:「唔可以分開上,一定要一齊嚟,即係杯飲品唔可以上先。」同埋仲好嚴重提醒我哋,這個飲品加雪糕要等35至45分鐘。😮😮😮其實成個態度都好似唔想我哋嗌咁。咁就算囉,其實出面都有得食哈根大師的雪糕。🙄🙄🙄最後叫咗黑松露軟殼蟹意粉,味道係好食嘅,軟殼蟹香脆可口。當然一定要叫我最喜愛的泡沫抹茶鮮奶,請留意,這杯飲品的上枱時間是落單後5分鐘左右,其實係幾高效嘅,所以更加奇怪點解佢哋推廣嘅哈根大師雪糕加飲品要需時咁耐。即使啲食物,都係10分鐘左右就送到。🤔🤔🤔另外嗌咗個全日早餐,咩都有得食,比較驚喜嘅係水泡形狀的窩夫,香軟可口。不錯不錯👍🏻👍🏻😵‍💫😵‍💫😵‍💫佢哋有一位服務員嘅服務就

但由於係公眾假期,所以連午餐都沒有套餐。😐

最後叫咗黑松露軟殼蟹意粉,味道係好食嘅,軟殼蟹香脆可口。

😵‍💫😵‍💫😵‍💫佢哋有一位服務員嘅服務就麻麻哋啦,首先放低食物嘅時候,唔係好有禮貌咁樣要我地幫手攞開啲餐牌;到我哋未食晒,然後又好急想收起我哋啲碟,於是我好認真咁同佢講我哋每一碟都未食完,然後佢就話今日好多人客。(註:當時我入左座大約係35分鐘左右,其實我唔係去快餐店囉,佢係一間餐廳…)

總結:食物質素良好
服務態度有待改善。
黑松露軟殼蟹意粉
完全唔想人哋嗌嘅推廣