亞參雞飯味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)🌤亞參去骨海南雞飯 $90 (+$25轉雞脾)個人認為食海南雞一定要貨金食雞脾,但要加$25好貴🥲🥲仲要今次雞皮&雞肉比例係5:5,好多雞皮🙃個雞都幾令我失望,因為雞本身冇乜味,要配搭醬料先有翻味💩但不得不說,個油飯超濃味&雞湯都好好飲😍☀️柑桔特飲 (海南雞飯+$10)係鹹柑桔,仲要係偏鹹果隻🙈我自己接受到~☄️梛香咖央南洋包 $25好邪惡,但好好味!咖央醬搭配一磚好滑既牛油🤤我好中意!☄️香烤豬肉串 $33外脆內鬆軟,令人一啖接一啖😍❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
亞參雞飯

亞參去骨海南雞飯(雞脾)

🌤亞參去骨海南雞飯 $90 (+$25轉雞脾)
個雞都幾令我失望,因為雞本身冇乜味,要配搭醬料先有翻味💩
但不得不說,個油飯超濃味&雞湯都好好飲😍
柑桔特飲

☀️柑桔特飲 (海南雞飯+$10)
係鹹柑桔,仲要係偏鹹果隻🙈我自己接受到~
梛香咖央南洋包

☄️梛香咖央南洋包 $25
好邪惡,但好好味!咖央醬搭配一磚好滑既牛油🤤我好中意!
香烤豬肉串

☄️香烤豬肉串 $33
外脆內鬆軟,令人一啖接一啖😍

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
梛香咖央南洋包
香烤豬肉串