2023-08-04
嚟到呢間居酒屋,好似返咗日本鄉下咁🤭 因為隔離左右都係日本人,電視播緊日本節目,仲有各式各樣既地道炸串🔥除咗餐牌上嘅食物,可以留意每日新鮮推介嘅牌仔,會有季節當造、生蠔同一品刺身,同埋一定要訂位🤣✨粒貝 $328新鮮美味,貝類愛好者不能錯過🤤✨博多豬骨湯鐵板炒麵 $108👍🏻推薦!條條分明,面頭嘅炒麵有鑊氣,底部嘅炒麵有少量豬骨湯,好入味!如果宵夜食到呢個炒麵真係不得了🙈✨炸白蘆筍 $32👍🏻推薦!幸福嘅味道!咬落去新鮮,多汁,熱辣辣,口感細滑,完全冇渣,好高質🥹🥹✨明太子芝士玉子燒 $98玉子燒內外都係滿滿嘅明太子,一切開就有澎湃芝士拉絲效果,淡淡蛋香味加上濃郁嘅明太子,口感依然保持香滑。✨鐵板海鮮明太子 $68出奇地冇我想像中咁膩,加入蛋黃一齊撈,成個口腔都係明太子味🤯 ✨鐵盒蒸日本生蠔 $240店員先會拎個鐵盒出嚟俾客人打卡留念,即叫即蒸,上枱時保持熱辣辣,口感飽滿。
✨粒貝 $328
新鮮美味,貝類愛好者不能錯過🤤
✨博多豬骨湯鐵板炒麵 $108
✨炸白蘆筍 $32