2015-01-16 2565 views
朋友有嘢做,所以去食宵夜,貪佢有85折,點知日至四晚十一點後85折埋單先知無左。之前食過薑䓤魚頭煲,好食,但想試新嘢,就出事。叫個沙鍋魚頭煲,送到蒞啫都唔啫吓,水滴滴,豆腐仲有酸叔味,魚頭尐粉多個李私煙,一尐都唔好食。叫左碟大豆芽炒大腸,大腸無味,豆芽好似無炒過咁一陣草青味,唔係爽,係硬!最搵笨實係個叫鴛鴦骨嘅物體,叫時以為好似生炒骨再淋唔同汁,點知係三塊炸到燶晒乾晒剪開嘅豬扒,撻兩pat汁落去,成為八十幾?唔L係呀?三塊豬扒俾兩碟醬我收我八十幾,仲要燶同柴到無朋友!好老實,呢間嘢有尐嘢係得,不過千其唔好試嘢,食返尐你食開嘅嘢會好尐,無八五折,老實,我就唔會幫襯,深水埗大L把嘢好食過你!

2015-01-15
$120 (Last Night Supper)