2022-07-23 892 views
小妹同豬經過the one,竟然見到牛八和牛燒肉屋開咗全新航空主題分店「牛八Express」燒肉店😍 呢間店舖面積超大,當小妹入座時,竟然會有張登機證,而且安排好機位比我地✈️ 食緊既時候,仲會不定時聽到餐廳機長既廣播,超有feel🥳 但最特別係送餐時,食物會經過跑道送出黎,客人就係飛機上拎食物,打卡之如,又好過癮🤩🥩🍖✈️午市套餐當小妹同豬享受完登機感覺😌 梗係要揀個飛機餐啦🤗 一睇午市套餐,超級抵食😋 可以自選牛助肉、牛舌等套餐😎非常多選擇🐒就有樣最正既位係午市套餐竟然包埋自取區😮等緊燒肉時,可以係自取區攞嘢食先😏 驚喜係有韓式泡菜,仲有唔少蔬菜選擇,粟米、冬菇、秋葵、南瓜、茄子、翠玉瓜同生菜等,除咗蔬菜,仲有沙律、前菜、熟食、飲品同甜品,非常豐富🤯小妹未入呢間餐廳🍴已經覺得好新鮮特別😚 餐廳本身已經有勁多打卡位;入到餐廳時,又會有張代表唔同放題級別嘅登機證;抬頭望上去仲有航班資料,加上不定時嘅日文同英文登機廣播,真係超有feel✈️。當用QR code落order後,飛機餐會由牛八航空經跑道既自動送餐系統送上~價錢唔貴又新穎😝絕對值得飛返一轉😎

🥩🍖✈️午市套餐
就有樣最正既位係午市套餐竟然包埋自取區😮