2018-12-01 107 views
今晚同同事收工後想食宵夜,大家都住唔同地方最後就揀左旺角呢個中間點,有同事提議食呢間麻辣鍋,我都係辣野愛好者當然即刻贊成火鍋店有兩層,座位都好闊落,可能係因為我地比較夜,所以入座時只見有幾檯客。湯底揀左椰子滑雞同麻辣鍋中辣,椰子湯底裡面都有好多雞,同埋十分嫩滑!淡淡椰子味好清甜麻辣湯底夠麻夠辣可惜唔夠香鴨血好大舊😱係我食過小數咬落彈牙既鴨血,不過要放麻辣湯先好味,唔係會有小許腥。不得不提牛丸好好味,咬落好多肉汁亦好彈牙鵝腸好新鮮,淥十幾秒就食得好爽口!豬頸肉,擺盤一流!切得好薄而且油脂分佈平均。霜降牛肉粒,睇相都見倒啲雪花好靚,食落好腍好重牛味,無限encore重慶小麵,打邊爐係必需要食粉麵!呢隻麵既口感好特別,煙煙韌韌,索埋啲麻辣汁夠哂惹味食材好新鮮但可惜麻辣湯底真係麻麻,同埋湯底都比較油而且價錢都偏貴。但係服務好好,店員好勤力加湯同加茶

麻辣湯底夠麻夠辣可惜唔夠香

鵝腸好新鮮,淥十幾秒就食得好爽口!

豬頸肉,擺盤一流!切得好薄而且油脂分佈平均。

食材好新鮮但可惜麻辣湯底真係麻麻,同埋湯底都比較油
而且價錢都偏貴。但係服務好好,店員好勤力加湯同加茶
$250 (Last Night Supper)