2016-07-12
呢度其實已經黎過好幾次,坐係樓上既感覺實在太舒服,私隱度極高講番野食先啦,食親都係食All day breakfast,因為個實在太抵。出面一份郁D都要差唔多$100起跳,而呢度根據你既胃口可以有3個選擇,Dinner set $88連野飲,其實真係好鬼過分呢個價錢。All day breakfast其實大家都知全部都係來貨黎,除左隻蛋之外,所以係我立場黎睇我係在乎個份量。腸、蛋、parma ham、bacon、牛角包、薯餅,而且仲有粟米、茄汁豆同埋沙津,份量一個男人都夠飽。特別要講既係薯餅炸得勁脆身,好想encore多一塊黎食,屋企無炸爐無可能做到而蛋亦都夠滑,完全收貨不過當日油左小小,可能因為成班朋友都食All day,成堆一齊煮落多左油都唔定。根據某研究顯示,藍色類別野食品對香港人黎講係最具殺傷力。而且仲要有埋港女至愛既針筒,完全係相機食先界既皇者。 整體上杯梳打偏甜,但係以相機影先角度黎講既產品,呢杯野飲水準之上。
而蛋亦都夠滑,完全收貨
Other Info. :
想肯定有樓上坐最好book定