2019-07-12 180 views
老公是食肉獸,而我則是海鮮控!難得撐枱腳,作為貼心的太太~ 我一早book左IG洗版嘅和牛放題😍 當然亦因為仲有燒海鮮同埋珍寶燒蠔任食!!!一坐低先上了和牛併盤,擺盆精緻而且有標籤每隻肉嘅種類我最喜歡牛小排,輕輕燒一下放在口中,有入口即融的感覺哦~燒蟹膏超鮮甜,同老公一人一半有D唔夠喉... 其他海鮮都好新鮮,特別鐘意鮑魚同蝦。晚市加錢任食燒蠔,我唔覺唔覺食左半打 珍寶燒蠔有番咁上下size,拍埋手掌就知有幾大隻!!不過和牛才是我們的重點!!! 食過併盤知道我們喜歡的部位就瘋狂encore~~~有時都會買和牛返屋企整,但一次過食任食咁多款和牛,(又唔洗自己落手整),呢個價真係抵食👍🏻順帶一提,職員服務唔錯,亦少有放題上菜快又無漏單,期待下次再黎,希望keep住有水準!

一坐低先上了和牛併盤,擺盆精緻而且有標籤每隻肉嘅種類

我最喜歡牛小排,輕輕燒一下放在口中,有入口即融的感覺哦~

晚市加錢任食燒蠔,我唔覺唔覺食左半打
珍寶燒蠔有番咁上下size,拍埋手掌就知有幾大隻!!

• 海鮮拼盤
  • 燒蠔