2021-11-22 1002 views
之前唔知係邊個美食Blog見到有人評價尼間幾正 Sa妹咁岩係附近有野做 終於可以一試究竟!不過佢間鋪頭位置係比較夾攝同偏僻 唔近地鐵站 周圍D街比較黑同靜 好彩Sa妹唔係自己一個行🍜菜肉雲吞、豬潤、津白酸辣湯底米線 (微辣)第一啖即刻試Sa妹最重視嘅湯底先 但係幾令我失望😢湯底好淡(幾乎無味)無酸味無辣味 好彩隔離有兜辣醬可以加下叫左令碗米線香小小...D餸都只係不過不失 菜肉雲吞幾大粒足料 應該係自家製🍜雞肉、腐皮酸辣湯底米線(微辣)同樣都係一般水準嘅餸 Sa妹不多費口舌😂🐔蒙古香草(3隻)+巴蜀麻辣(3隻)雞翼反而尼個小食幾不錯 雞翼烤到剛好 香脆又滑嫩 上面嘅孜然粉同麻辣粉令雞翼更惹味Sa妹個人感想就係米線整體味道太淡 不夠香和有風味 下次Sa妹應該唔會專登再黎食推介指數:⭐️💫(總分為5⭐️,💫為半粒⭐️)

🍜菜肉雲吞、豬潤、津白酸辣湯底米線 (微辣)

🍜雞肉、腐皮酸辣湯底米線(微辣)
同樣都係一般水準嘅餸 Sa妹不多費口舌😂

🐔蒙古香草(3隻)+巴蜀麻辣(3隻)雞翼

推介指數:⭐️💫
(總分為5⭐️,💫為半粒⭐️)