2022-10-17 245 views
食咖哩幾時都岩我胃口😋,皆因我鍾意食薄餅煎餅,今日搵到一間由印度夫婦主理既餐廳,當然要一嘗佢地既手勢啦🤪*印度咖喱雞$88*雞件大大舊一咬落去超滿足🥰,勁大舊肉肉,雞件都唔鞋口👍🏻*印度香草乾雞$98*呢個乾雞唔乾架🤣都有汁去點簿餅食,比起印度咖喱雞,乾雞既汁味道較豐富,因為加左好多蔬菜落去,所以咖喱汁帶有蕃茄、青椒🫑既香味*雞蛋薄餅 $30* 叫咁多咖哩點可以冇薄餅呢🤤雞蛋薄餅我第一次食,少少煙韌,又唔會太油膩,餅中間夾有雞蛋同洋蔥🧅,蛋香味既薄餅沾上咖哩食一流😆呢度環境未必好靚,但講到味道絕對正宗😍。因為用餐果時見到好多印度人都黎食野,亦見到lunch set都幾抵,50-60蚊就有個set加野飲,得閒行過大角咀可以食下呢間小店呀😛

*印度咖喱雞$88*
雞件大大舊一咬落去超滿足🥰,勁大舊肉肉,雞件都唔鞋口👍🏻

*印度香草乾雞$98*

*雞蛋薄餅 $30*