呢個富輝商場,多數都係街坊先會行入嚟,同隔離新港城的連鎖集團食肆好唔同,呢個商場多數都係小店。/依間壽司店聽講都已經喺馬鞍山好多年,而我都係近依幾個月先開始幫襯,正常小店水準,食吓創作卷物嗰d都幾好,每次都一定要食蟹子沙律,牛油果壽司,炸蝦卷。/今次叫咗外賣少少外賣,返屋企自己DIY左個日式冷麵,叫左個三色刺身,包括了油甘魚、吞拿魚和三文魚,新鮮魷魚味,處理得幾好😄。另外,蟹子沙律分量足夠,青瓜新鮮爽甜,好食😋😋/另外食滿$50會有1個印仔,六個印仔,下一次就可以平$40 ,買外賣嘅時候見到收銀機旁邊,有好多印仔卡,相信熟客係將啲卡放喺舖頭,每次買嘅時候直接吸印😂😂呢啲就係小店嘅人情味
嘅人情味