2019-11-14 831 views
之前已經有一d文章報導過呢間,個時覺得好吸引,好想試,奈何佢又收得早又唔太近我工作位置,所以一直未有時間試。咁岩呢星期home office,咁就lunch時間去食下啦,加上發現佢係黃店,更加要捧下場。樣樣都好想試,所以同朋友分別叫左兩款,可能太期待,一黎到「咁細碗ge」,我叫左個船長船面,佢有4款餸,每款係得兩舊,仲要係好細舊....朋友叫左船面牛,肥牛兩塊,牛丸兩粒....價錢同份量又真係唔太正比...女仔食都岩岩好,男仔食一定唔夠。不過佢有小食可以叫,一班人食叫多幾樣share係開心ge~見到好多人飲青檸梳打,所以都嗌左黎試,個樽好有風味!有點失望,未必會有下次同唔會介紹朋友試,不過都幾好生意,坐滿人仲有人排隊,咁我諗可能係我唔好彩咁岩咁細碗,不過係黃店都要撐ge!