2024-10-23
朋友介紹話想來呢到打卡🌠入到去環境舒適,同朋友聚餐好開心✨忌廉茄茸蟹肉龍蝦扁意粉🍝精緻主食,欣賞店主好細心,蟹鉗搣淨少少殼,食落去個龍蝦可以啖啖肉😋扁意粉煙煙韌韌,配上蕃茄醬味🍅酸酸甜甜好開胃🤤✨主食套餐+$40(包埋餐湯🥄蒜容包🥖甜品🍰)🥔忌廉薯仔湯(蒜容包)甜品仲要係藍莓芝士蛋糕🍰,都算係大手筆我地仲多左一款甜品:朱古力榛子蛋糕🍕意大利三色芝士🧀Pizza係由三隻芝士🧀水牛芝士、藍芝士同巴馬臣芝士製作而成,芝士控不能錯過🤤真係每啖都有都係芝士味,餅底係薄皮,口感鬆脆💛蛋黃醬薯條🍟有二款醬汁(茄仔、蛋黃醬伴碟),薯條上枱熱辣辣,用咗粗薯條,份量十分多,外型係用購物車🛒可以打卡💡收工的時間都幾滿座㊙️建議大家訂枱,值得推薦的西餐廳✅📍 Potluck Eatery (尖沙咀)尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖營業時間:星期一至日11:30-22:30#尖沙咀好去處 #尖沙咀美食 #尖沙咀必去#西餐廳 #西餐#佐敦美食 #佐敦餐廳 #佐敦cafe #柯士甸美食 #啤酒 #potluckeatery #pasta #beer #香港美食 #香港美食指南 #香港美食推介
忌廉茄茸蟹肉龍蝦扁意粉🍝
扁意粉煙煙韌韌,配上蕃茄醬味🍅酸酸甜甜好開胃🤤
✨主食套餐+$40(包埋餐湯🥄蒜容包🥖甜品🍰)
🥔忌廉薯仔湯(蒜容包)
甜品仲要係藍莓芝士蛋糕🍰,都算係大手筆
我地仲多左一款甜品:朱古力榛子蛋糕
🍕意大利三色芝士🧀
蛋黃醬薯條🍟
收工的時間都幾滿座㊙️建議大家訂枱,值得推薦的西餐廳✅
📍 Potluck Eatery (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖
營業時間:星期一至日11:30-22:30