2016-09-18 300 views
在香港放假,實在太想念在日本旅遊日子。想一想, 去K11wired green 滿足一下扮在大阪的旅遊日子。哈哈!老公點了秋天時令秋刀魚套餐。可惜, 腥味嚴重左啲。不知是否在退雪過程中的水份沒有抹乾緣故攪到燒左出黎好腥呢?反而個油甘魚牡丹蝦都算吾錯。我就叫左吉列豬扒定食。估佢吾到喎炸得吾錯、表面酥脆咬落肉質還很juice一㸃都不乾。美中不足是本身個豬不夠味道、很倚靠醬汁來配味!炸南蠻雞就真的好食喇!皮脆肉嫩而入味。價錢很實惠、三大塊$45好過食雞翼。冇骨啖啖肉喎、炸得有水準👍最後還有熱辣辣嘅麵豉湯、仲有幾塊我成日吾知點稱呼佢嘅魚糧麵包仔添😝整個感覺都舒適、下次再來的話就一定係食炸雞定食了😋😋😋
在香港放假,實在太想念在日本旅遊日子。
整個感覺都舒適、下次再來的話就一定係食炸雞定食了😋😋😋