2016-12-21 549 views
前日放假同朋友去食,去到旺角又唔知食乜好,見到樓下有人派傳單又唔係貴就上去試下啦。上到去啲staff都幾nice,座位都算闊落,四個人一張卡位岩岩好。食物方面,真係有surprise!! 本身以為都係一般平價韓燒咁得幾款,點知都幾多野食,三文魚刺身都算幾新鮮,同埋好搶手😂我最中意食佢既金菇肥牛卷同牛柳粒,又香口又好味,食到停唔到口😂有朋友唔食牛既,佢就最中意食魷魚同雞翼,性價比好高😍熟食幾有驚喜,連人蔘雞湯都有,飲得岀無乜味精,正!野飲有豆漿五花茶,仲有唔同既紙包同罐裝飲品,連可口可樂,忌廉鮮奶同cc apple都有,岀面通常得百事同cc lemon😂甜品一定唔少得雪糕啦,抹茶雲呢那朱古力都有,奶凍啫喱木槺布甸,每樣都食到真係好滿足!總括泥講,一定會再去!員工好親切,一見到我地坐風口位就幫我地調較冷氣,換鐵板又夠快,餐廳無乜油煙,如果想同朋友靜靜地傾下計,又想平平地食餐好既,呢到真係一個唔錯既選擇!

2016-10-12
$140 (Dinner)