2024-12-17
朋友想吃呢間好耐同埋佢生日就佢話事 就同佢訂左枱先去既 用inline 網站上面book 想嘗試牛舌但晚上full booking 所以嘗試左個lunch 先Lunch 限時90分鐘既 同埋有得俾你簡想坐邊 我地簡左榻榻米 除鞋 食個飯間餐廳收現金Visa Master Apple Pay 生日正日前一日同後一日都有八五折優惠去到先知 有驚喜店員都好細心會問你係咪第一次喺呢間餐廳食 。 會介紹Menu 同埋講唔同綠茶品牌有咩唔同嘅味道呢杯叫日本蜜柑蜂蜜soda ($64)酸酸甜甜 開胃飲品呢個係熱嘅抹茶拿鐵係用森之白品牌 好濃抹茶味($56)呢個漬物每一日都唔同要送飯先得牛小排好嫩 加埋可以生食嘅蘭王蛋 都幾好送飯Set B ($188)呢個咖喱有無花果有洋蔥 酸酸香香辣辣建議細食嘅女仔嗌小飯 佢嘅份量比上一個牛小排餐多 同埋雞扒都好嫩滑仲有天婦羅南瓜食到好滿足set D ($138)雖然定價唔算性價比 但係間唔中同朋友嚟食吓 都係一個唔錯嘅地方其實喺太子地鐵站行過去餐廳都要10幾分鐘 所以如果可以搭12A巴士就最好可以喺門口落 希望幫到大家如果晏晝都可以唔限時就好啦朋友生日有八五折,
Lunch 限時90分鐘既 同埋有得俾你簡想坐邊
我地簡左榻榻米 除鞋 食個飯
間餐廳收現金Visa Master Apple Pay
生日正日前一日同後一日都有八五折優惠
去到先知 有驚喜
呢杯叫日本蜜柑蜂蜜soda ($64)
酸酸甜甜 開胃飲品
呢個係熱嘅抹茶拿鐵係用森之白品牌 好濃抹茶味($56)
呢個漬物每一日都唔同要送飯先得
牛小排好嫩 加埋可以生食嘅蘭王蛋 都幾好送飯
Set B ($188)
呢個咖喱有無花果有洋蔥 酸酸香香辣辣
如果晏晝都可以唔限時就好啦