2018-06-07 245 views
每次lunch,除左排左幾個字攞位😥然後坐係一個又逼又窄嘅坐位😥再用填鴨式嘅速度去食完一餐飯後😰真係想留多刻都吾太好意思😌果刻真係好想有個地方可以坐下,休息下,但係中環根本好難可以揾到咁嘅地方......到今日俾我發現到一間好吸睛嘅茶室☕️Tea Library~☕️佢地主打以天然材料配備新鮮生果,研制出冷、熱獨特嘅茶飲。我只係點左杯高山烏龍試下,唸住清下腸胃啫🤗冇唸過佢地連一杯純茶都做到好高水準❗️❗️飲落既清新又甜醇......連一杯茶底都做到咁用心,咁我下次都跟大眾試下佢地嘅其他水果茶先~~

2018-06-07
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$30 (Lunch)