2021-07-18
小編經就真係唔多講如果你見到呢個post,麻煩你即刻立即馬上打電話去Book位,真係未食過咁鬼抵食嘅自助餐,基本上真係可以話係放題價添啊!-佢哋以「帶子、伊比利亞豬肉與雞油菌」做佢哋7月至8月嘅自助餐主題,有系列以帶子、伊比利亞豬肉及雞油菌入饌的特色菜餚,好似伊比利亞豬肉薄片配雞油菌、帶子薯仔雞油菌沙律、香烤伊比利亞豬扒配雞油菌燒汁、金銀蒜粉絲蒸帶子及雞油菌燉牛肉等等。老實講呢個價錢食到呢啲質素嘅好西真係無乜嘢可以彈👍,款款都可以絕對可以話水準之上!同埋佢哋真係無出蠱惑,所有食物refill速度真係快到嚇死人個隻🙀-海鮮自選區域🌊就有新鮮海峽、青口、花甲、海螺,每款海鮮真係處理得好乾淨,尤其係啲花甲我真係好鬼驚有沙,大佬我唔想食完去洗腎玩咩!佢哋個啲真係1粒沙都唔見呢個真係值得讚下!另外刺身方面🇯🇵,三文魚肥美厚切、吞拿魚等等真係離晒譜,小編真係覺得自己當晚啪左幾條三文魚落肚肥左唔知幾百磅。-甜品🍮款式真係包羅萬有實可以滿足你嘅胃仔,朱古力噴泉見到都興奮啦、朱古力cupcake、各款精緻糕點真係頂唔緊大佬我想要第二個胃。🌟 客人凡惠顧滿HK$300,更可享長達3小時的免費泊車禮遇。打電
甜品🍮款式真係包羅萬有實可以滿足你嘅胃仔,朱古力噴泉見到都興奮啦、朱古力cupcake、各款精緻糕點真係頂唔緊大佬我想要第二個胃。🌟 客人凡惠顧滿HK$300,更可享長達3小時的免費泊車禮遇。打電話book位啦等緊咩先加陣!再等真係驚fully booked。