2024-09-23
今時今日餐飲業生意難做,傳統酒樓都要搞搞新意思🤗🤗🤗 ,破格大玩 點心🥟🥟🥟+火鍋放題 (無限時)🥘🥘🥘,咁有趣我哋都決定去試試佢~ 呢間位於荃灣大鴻輝12/F嘅酒樓,係一間傳統舊式酒樓,早、午市飲茶嗰種 ☕️☕️☕️ 以每位$208無限時任食作招徠~ 價格平、又飲又食、又可以坐成晚,又係一個另類玩法禾 👍👍👍 入到場,待應安排左我哋坐低之後,就可以填紙仔點嘢食 📝📝📝 點心、湯底 (有10款左右選擇,仲可以揀雞煲)、鮮肉 & 海鮮可以填紙仔點,而其他都係自助形式自己拎:汁醬、飲品、菜、熟食、丸餃、甜品………🧐🧐🧐 食後感係以點心做主力,再配火鍋食材陪襯,達至增添多元味覺感受 😊😊😊 以下幾款食物比較推介 :1.) 支裝汽水,仲有支裝維他奶 🥰🥰🥰2.)點心全部都唔錯、尤其有蝦嘅點心,d蝦大隻得嚟又彈牙 👍👍👍 特別推介 ⭐️炸雲吞,又脆又香,點埋甜酸汁,正!😋😋😋3.)薑蔥牛扒葉,蒸得幾林幾入味~ I like ❤️❤️❤️ 鍾意食爽口嘅就未必鍾意 4.) 火鍋料 : 手打雙丸幾好味 😋😋😋 本地滑牛 👌👌👌5.) 雪糕 🍧 海鹽味 👌👌⭐️⭐️⭐️ 8pm前埋單每位 -$20⭐️⭐️⭐️ 9pm後入座每位
1.) 支裝汽水,仲有支裝維他奶 🥰🥰🥰
5.) 雪糕 🍧 海鹽味 👌👌