2023-12-14
平時食飯食到悶悶地 今次同朋友出街就諗住搞搞新意思 食左一間可以2.5小時任飲任食嘅流水蝦+海鮮+自助串燒燒烤🥰一開頭就店員會介紹唔同用具係用係咩地方 同埋教我我地個爐點用要點燒 因為個爐好特別有兩層嘅 可以同時一齊燒經過講解之後 就提供左一盆yum左粗鹽嘅蝦同鰻魚比我地 然後就可以開始我地嘅放題🥳🥳蝦本身已經好鮮甜好多膏 所以簡簡單單嘅調味已經好足夠 鰻魚搽左啲燒汁 而且好厚肉 所以好彈牙好好食😋放題區都有好多款式 生熟食物應有盡有!淨係串燒都有分三個雪櫃 有肉類、丸類同蔬菜類雪糕雪條都有兩個雪櫃 而飲品有五個雪櫃 好多款式俾客人任君選擇🫶🏼熟食區有唔同嘅小食 好似咖哩魚蛋、辣酒煮花螺、椒鹽大蝦等 仲有個淥麵區提供左烏冬同埋生菜娃娃菜 俾想食得再飽肚少少/食菜嘅客人最估唔到係連涼拌小菜都有 醉蝦、涼拌魚皮同青瓜都有~但最吸引我呢個海鮮愛好者嘅 當然係海鮮區!!🥳🥳有扇貝、鮑魚、大蜆、魚、生蠔等 而且海鮮都幾大隻幾鮮甜 亦都洗得好乾淨個唔會食落有沙 店員服務都好好 如果見你夾左鮑魚會幫手剥殼同放上爐燒👍🏼👍🏼每個位隔離都有一條魚缸比客人體驗下夾蝦 可以即夾即燒~不過溫馨提示因為每隻蝦都
放題區都有好多款式 生熟食物應有盡有!
淨係串燒都有分三個雪櫃 有肉類、丸類同蔬菜類
最估唔到係連涼拌小菜都有 醉蝦、涼拌魚皮同青瓜都有~
每個位隔離都有一條魚缸比客人體驗下夾蝦 可以即夾即燒~不過溫馨提示因為每隻蝦都好生猛 所以記得要拎定個冰桶先 捉完蝦蝦就可以放入冰桶過一過先再燒就唔會一邊燒一邊跳咁危險