2024-01-07 191 views
成日想食大餐又唔知去邊好,食放題就至啱!大喜屋價錢公道,有自助吧枱食前菜甜品雪糕等,其他野用QR Code落單,上菜速度快,屋企人都食得好滿足😋🍴自助吧 - 出面有各樣前菜冷盤,驚喜嘅係竟然仲有個小海鮮吧,平時呢d都係自助餐先有🤣 今日有凍蝦,蜆,海鮮無雪味幾好👍🏼🍴刺身壽司 - 食日本野叫刺身壽司係必須😌 呢度刺身壽司每樣都有成10幾款,我同屋企人都鍾意食貝類同蝦,鮮味十足!🍴熟食 - 除左刺身之外,呢度熟食都有好多款,幾款特別出色嘅係:🐑燒羊架 - 羊架厚肉大大件,有羊味但唔會好羶,上面有唔同香料醃製,非常惹味😁🦪醉飽魚 - 估唔到呢度會有鮑魚食😮 飽魚非常入味,酒香十足!🍲芝麻雞翼 - 日式料理經常出現嘅菜式,呢度嘅雞翼即叫即炸,熱辣辣,勁多肉汁😊🍴甜品 - 食到差唔多飽就可以出面甜品櫃拎甜品作結。甜品選擇都唔少,有幾款蛋糕仔,豆腐花,布甸等,我地已經好飽所以只可以每樣食少少,捧住個肚走😄