2016-12-15
中學同學慶祝聖誕節,唔知食乜,放題就實無死啦!乜都有得食,唔使煩朋友介紹尖沙咀三木唔錯,即管試吓!刺身都唔錯,點左三文魚,北寄貝,象拔蚌,甜蝦,帶子等等,全部都唔錯去親食放題我就一定食牛油炒粟米粒,但係呢一間嘅牛油粟米粒冇乜牛油味,又唔夠甜,實在有啲失望其他熱食例如炸蝦天婦羅多春魚天婦羅等等都幾好食,朋友就最鍾意食佢嘅南瓜天婦羅同埋番薯天婦羅啦串燒都幾好味,尤其是燒墨魚咀,認真一流,必食推介最後我哋事先同店員有私底下夾過,如果我哋點甜品嘅時候嗌左芝士餅,幫我地喺上面插支蠟燭,最後芝士餅上咗嘅時候冇蠟燭,然後店員仲行埋黎問我地係咪要插蠟燭,當堂全都人呆左,然後佢講聲唔好意思就走左,好彩最後另一個店員有插支蠟燭係個芝士餅上面俾返我哋補救,咁都好啲如果鍾意食放題嘅朋友可以試吓呢間,價錢唔貴,甚至可以話平,坐得都幾舒服,唔會好迫夾!
朋友介紹尖沙咀三木唔錯,即管試吓!
串燒都幾好味,尤其是燒墨魚咀,認真一流,必食推介