2023-09-21 145 views
第一次幫襯呢間餐廳,會選擇呢間餐廳既原因係一次可以滿足兩個願望:日式放題任食同打邊爐。手機落單,首先緊係要點左刺身先啦,再黎就係熟食同打邊爐。一大盤刺身上到枱真係好滿足,刺身種類選擇頗多,估唔到係有長腳蟹腳食,所有刺身都好新鮮同鮮甜,而且分量唔細件。然後就係熟食,分量同樣唔細件,睇下牛舌大件又厚身,食落唔會柴同乾,唔錯。鯖魚係原邊上,試過係其他餐廳食係一邊既一半或三分一件,一整件甘上枱,可以滿足我鍾意鯖魚既心啊。所有熟食食得出係現整,因為上到枱仲係熱辣辣,食熟食緊係要熱食啦。最後係壽喜燒打邊爐,我地主要都係食肥牛同金菇,食物吸收左壽喜燒既甜味,味道唔錯。食左甘多野,要啲甜品做總結,呢度有多款雪糕選擇,總有一款岩口味。