2019-01-10 46 views
鍾意呢度地方夠大,而且可以任坐,呢度係自助形式,坐得耐都完全無壓力😆!環境舒服過出面連鎖咖啡店Hea。看中喜歡的名信片,可以購買及代寄。另一邊廂的沖調飲品櫃枱,鍾意坐高定坐低,適隨專便。呢度嘅卡幫尼意粉同我平時食嘅好唔同,因為平時係得煙肉同埋蛋黃醬!但今次既卡邦尼意粉,用左大量蘑菇,夾雜「smoky port」,灑上芝士碎濃濃芝味😋,食落一d都唔漏。黑松露蘑菇意粉,黑松露香氣滿溢,意粉軟硬適中。全日早餐好足料,沙律菜新鮮,炒蛋香滑而且份量十足,牛角包焗得鬆脆,德國腸大大條,煙肉大大片😋整份全日早餐超豐富👍🏻甜品係青檸檬上鋪上焦糖,酸酸甜甜口感獨特新鮮以尖沙咀地段,晚市,兼任坐,呢個價錢簡值無敵👍🏻
黑松露蘑菇意粉,黑松露香氣滿溢,意粉軟硬適中。
甜品係青檸檬上鋪上焦糖,酸酸甜甜口感獨特新鮮
以尖沙咀地段,晚市,兼任坐,呢個價錢簡值無敵👍🏻
2018-11-28