2018-10-07
Happy friday~ 輕鬆relax 飲杯smoothie, 又食下甜品。告白果室地方雖然細細,但環境幽靜,走文青風,同朋友邊飲邊食邊吹水真係啱晒。一個人清清靜靜諗下嘢、睇下書,順手打嗰卡都非常合適。我杯恐龍🦕遇上噴火龍嘅smoothie真係充滿新鮮水果味,飲一啖就係紅肉火龍果嘅清香,嗒真啲有香蕉嘅甜,蘋果嘅香。成杯無加糖,只有果汁,飲多都唔怕,好健康。 另外碗自家甜品一樣出色。細細碗但包羅萬有,有自家製椰汁珍珠、仙草凍、水果星球、地瓜圓、芋圓等。仙草凍奇香,又軟又滑好好食 😋 新推出嘅水果星球就唔單止好睇,仲好食,充滿驚喜。透明嘅星球裏面有有水蜜桃、芒果同紅肉火龍果果粒,食落有陣鮮果汁嘅甜香。椰汁珍珠、地瓜圓、芋圓全部都煙韌有咬口。如果打卡有50 likes, 下次仲可以免費飲 😂 所以食之前就努力📸😆
仙草凍奇香,又軟又滑好好食 😋
椰汁珍珠、地瓜圓、芋圓全部都煙韌有咬口。