2023-02-24 77 views
我哋日日都會食麵包做早餐!有陣時見到啲新式嘅爆都會試吓,呢一見到個網絡唔係好油膩,士多啤梨白朱古力麵包咁就試吓佢啦!服務同埋環境應該唔使多講,麵包店都係咁上下,呢度都OK嘅會問你有咩需要如果你企喺度太耐🤣呢個新出嘅白朱古力士多啤梨麵包完全唔掂,佢個包皮雖然粉紅色但係應該係悉數,食落去完全冇乜朱古力或者士多啤梨嘅味道,入面醬更差。。。首先冇幅相嘅含量咁多咁靚,只有好扁好扁好少嘅dddddd,我唔記得影相, 而且仲要一啲都唔香,我自己查花生醬煉奶仲好味$11呢個份量呢個質素完全唔值!不過試新嘢係咁㗎啦仲有買咗一個平時食開嘅芝士包! 因為嗰個食開所以搞到正都係麵包嘅質素唔會話差太遠,因為你見到佢唔靚仔都唔會買z🤣🤣我講緊嗰個係「車打金文畢芝士包」, 呢個好味大家可以試

$11呢個份量呢個質素完全唔值!不過試新嘢係咁㗎啦

仲有買咗一個平時食開嘅芝士包! 因為嗰個食開所以搞到正都係
麵包嘅質素唔會話差太遠,因為你見到佢唔靚仔都唔會買z🤣🤣

我講緊嗰個係「車打金文畢芝士包」, 呢個好味大家可以試
Type of Meal
Tea