2023-10-17
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯有日早左放工,有時諗唔到想食咩,又想放肆一下自己!諗起之前食過既牛舞,好處係唔使諗唔使揀,同時間有得打邊爐同埋燒肉,而且佢哋嘅肉質同埋選擇嘅種類都好多今次去到觀塘,睇嚟站出來經過APM隔離就到,環境非常之廣闊開陽,外面有個位置,係可以自己自助小食飲品同埋沙律,另外仲有火鍋配料!一去到就會送上燒肉拼盤,有多款燒肉擺放好,試過之後仲可以任叫其他配料!想再食好少少可以加$48一位追加酒精類型飲品放題,另外都可以再加$48一位追加刺身任食,最重要係嗰日早放咁7:30之前嚟咗仲有額外優惠如果係星期一至四當日我哋享用嘅晚市放題都有八五折,送刺身拼盤一客,而且因為秋祭優惠一至四位可以加98蚊升級做日本松葉蟹昆布鍋 !如果五位以上就係免費!松葉蟹昆布鍋,上菜時已有好多配菜,松葉蟹份量好多!幾個人一齊都可以夠食!而且整體來講個性價比都幾高!如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (1亞太中心) (觀塘)觀塘觀塘道414號1亞太中心
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
松葉蟹昆布鍋,上菜時已有好多配菜,
松葉蟹份量好多!幾個人一齊都可以夠食!
而且整體來講個性價比都幾高!
你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (1亞太中心) (觀塘)
觀塘觀塘道414號1亞太中心10樓
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡