2010-06-29 91 views
昨天晚上同朋友嚟左呢度買外賣,上次食過世界盃二人套餐好抵食,不過我唔太鍾意食米堡,同埋朋友想食牛肉漢堡,所以我們今次就每人叫左一個餐,朋友叫左千島醬牛肉堡,我叫左新出的沙嗲雞扒漢堡,因個服務員不停推介我食呢個所以試下,跟薯條及飲湯.我的雞扒漢堡一般啦,我又不覺得佢講得那麼好味,可能太多醬食得好唔方便,辣辣地有些花生生菜,雞扒都算大塊但唔覺好入味.朋友的牛肉漢堡好香,佢話好好味的,因佢次次都叫,有塊芝士生菜好大塊蕃茄,還有牛肉添呀.湯-朋友選了周打魚湯,我選了粟米湯,朋友話佢個款好飲及多料的,我的都好香濃粟米味的呀.不過這裏的人手太慢,雖然有幾個服務員在做嘢,但係都要等及追佢快d,如果唔係就真係慢工出細貨啦.

2010-06-28
$40 (Dinner)