星期日一點幾落黎呢度食野,估唔到好多人,未至於要等位,但真係幾人黎幾人走,D 人好快食完又走,好似好好生意咁。我地食左幾樣野,每樣都好滿意,係個菜肉蝦餃,食落去係凍既,侍應好好,即刻冇話問長問短即刻幫我地換過,再蒸過籠俾我地,佢話可能師傳睇錯時間!後尾再黎0個籠當然好正常。菜肉蝦餃-------我都係鍾意食傳統蝦餃,佢蝦唔係好多份量,入面好似杰TART TART 咁,唔係好大興趣,但唔會話難食。迷李波蘿飽-----好好味,好鬆軟既波蘿包!有吉士打0係人面,即係有少少似食奶黃包(唔係流沙0個隻)熱辣辣最0岩冬天食!蝦米腸------好香,好多蝦米,都大大份,抵食。皮蛋咸雞粥-----咸左少少,但超多雞件,份量十足,唔呃秤!咸左D 0者,但好惹味!咸雞,咸應該係正常啦!烚菜-----我好鍾意!因為我地平時一定叫人走油,但今次冇叫,但佢好清,冇乜油,但菜又好新鮮,唔淋!撞奶杏仁茶----杏仁茶當然好味,但撞唔撞到奶我就唔敢講,看上去只似普通鮮奶杏仁茶,但都好好食!豆漿------好似好有豆味,唔知係用粉開定自己磨?好真噃!

蝦米腸------好香,好多蝦米,都大大份,抵食。
2010-12-19