2015-10-29 364 views
就到Halloween,呢間都換左身萬聖節裝扮周圍都有蜘蛛既痕跡有蜘蛛網呢個夠哂恐怖!連韓冰都唔放過!好啦入番正題講野食先,萬聖節都有出左個新口味萬聖節焦糖果仁雪花冰($88)新口味,有唔同既Nuts同脆脆,比平時食既冰多左層口感,無咁膩,上面淋有糖漿,增加冰既甜味,冰夠奶香蒜芝士燒波($58)佢個樣好似菠蘿包呀,其實係大愛既芝士切開4份吉起其中一舊,一拉,好強既拉扯力,原來係因為入面有年糕,唔怪得咁好拉!味道方面蒜香味幾出,相當唔錯,麵包影完相都仲有微溫,夠軟熟,配埋帶點鹹既蒜香芝士年糕,食完一舊會忍唔住食下一舊!韓式甜辣炸雞($110)想食蜜糖炸雞但賣哂,炸雞一口Size,好方便,唔會太辣,帶有中國風味道,有菠蘿,雖然係炸雞,但因為有個Sauce,食落感覺無咁熱氣,肉雖然係一口size但煮出黎肉質唔會乾,反而仲保留到肉汁,幾驚喜。濟州鮮奶綠茶($33)夠香濃唔會太粉另外後面果杯係薑茶($25)好重薑味,飲飲下會覺得辣,中意飲薑茶就一定會中意飲!
就到Halloween,呢間都換左身萬聖節裝扮
周圍都有蜘蛛既痕跡
有蜘蛛網
呢個夠哂恐怖!
連韓冰都唔放過!
好啦入番正題講野食先,萬聖節都有出左個新口味
萬聖節焦糖果仁雪花冰
萬聖節焦糖果仁雪花冰($88)
香蒜芝士燒波
香蒜芝士燒波($58)
佢個樣好似菠蘿包呀,其實係大愛既芝士
韓式甜辣炸雞
韓式甜辣炸雞($110)
濟州鮮奶綠茶($33)
夠香濃唔會太粉
另外後面果杯係薑茶($25)
好重薑味,飲飲下會覺得辣,中意飲薑茶就一定會中意飲!
萬聖節焦糖果仁雪花冰
韓式甜辣炸雞