見到繼光香香雞🐔最近推出左新品呀!😋係「台韓雙雞餐」,點一個餐就可以一次過品嚐店家招牌台式香香炸雞同埋超人氣韓式炸雞💗等我即刻去試吓先~◾️台韓雙雞餐$55套餐包括韓式炸雞加香香炸雞,D韓式炸雞用咗無骨雞胸肉,即叫即炸,再拌入特調嘅「韓式甘醬」同灑上白芝麻💗入口微微甜辣,肉質好嫩滑又香口👍🏼再配埋香香炸雞💗真係正❗️◾️香香炸雞$39 (大)我同屋企人一齊開心Share,點多一份經典台式香香炸雞就very good了💗佢係用咗幾十種辛香料來醃製,仲有獨門秘製胡椒粉💗即叫即炸真係香噴噴👍🏼◾️酸甜炸脆魷 $39炸魷魚🦑 入口彈牙又有鮮味,配埋泰式酸甜醬,好有風味。

◾️台韓雙雞餐$55

◾️香香炸雞$39 (大)

◾️酸甜炸脆魷 $39
炸魷魚🦑 入口彈牙又有鮮味,配埋泰式酸甜醬,好有風味。

• 台韓雙雞餐
  • 香香炸雞