2022-06-29
忙咗咁而都要放鬆chill下‼️「Season Plus」做緊$188 cocktail放題🍸就夜晚去飲下酒relax下😌.意大利巴馬火腿盤🇮🇹有帕爾馬火腿🍖伊比利火腿、莎樂美腸🐖分量十足😉味道鹹香😬肥瘦比例適中😙配酒食就啱晒🥃旁邊仲有一個黑醋小沙律🥗.烤焗海鮮拼盤🔥有芝士焗原隻龍蝦🦞巴馬臣芝士焗扇貝2隻🧀蒜蓉翡翠螺🐚芝士黑松露焗大蘑菇 1隻🍄香烤魷魚🦑龍蝦肉實肉鮮甜,蝦膏都頗香😋翡翠螺肉非常大粒,蒜蓉調味剛好🧄.雪茄蝦卷🪵蝦卷用木盒盛載住🧱蝦卷外觀真係好似雪茄😍外層炸得好香口😆內裡嘅蝦肉彈牙🦐點沙律醬都幾好味🤤.Free flow(2位)🥂Lemon Vodka🍋加上梳打同蔓越莓汁冰塊🧸感覺非常清爽💦而「東京之夜」柚子伏特加咗提子汁冰塊🧊充滿柚子🍊菠蘿🍍同提子嘅果香味🍇