2010-06-26 21 views
今日放工同FD食完飯,見到附近開左間貢茶,所以就買返杯黎試下~~~一直都係飲開珍珠奶茶,今次見到易拉架介紹"格雷"系列,尤其格雷3兄弟~好似好吸引~~都見幾多人飲呢款~問店員得知~原來格雷3兄弟就係由格雷紅茶沖O既奶茶+珍珠+仙草凍+雞蛋布甸而成O既~於是就放棄我O既賣飛佛(珍珠奶茶),買返杯黎試下喇~~一飲就覺得,有好香O既茶味,珍珠幾彈牙,而仙草凍係我第一次食O既,感覺幾得意,味道有少少似涼粉,但就軟身D~幾樣野夾埋好MATCH,O岩晒我呢D鐘意有野飲又要有咬口O既人~~值得一讚O既係 店員都好有禮貌,唔會話問少少野就覺得我煩,語氣又好,同埋我唔飲得太甜,有時會唔記得講要少甜,呢間店員好好,會主動問我要唔要少冰少甜,呢D就係我想要O既SERVICE,就算排長龍,都值得等候買黎飲~仲要咁近我公司,相信我會KEEP住幫襯~
一直都係飲開珍珠奶茶,今次見到易拉架介紹"格雷"系列,
尤其格雷3兄弟~好似好吸引~~
都見幾多人飲呢款~
於是就放棄我O既賣飛佛(珍珠奶茶),買返杯黎試下喇~~
一飲就覺得,有好香O既茶味,
珍珠幾彈牙,
值得一讚O既係
店員都好有禮貌,唔會話問少少野就覺得我煩,
語氣又好,同埋我唔飲得太甜,有時會唔記得講要少甜,
就算排長龍
,都值得等候買黎飲~
仲要咁近我公司,相信我會KEEP住幫襯~
格雷3兄弟
2010-06-25
$15 (Other)
格雷3兄弟