2020-10-26 956 views
同朋友做完運動有啲夜,但想搵開胃菜式,突然想食土耳其菜,於是佢帶我去到通菜街裡面一間食店,隔離就係一燒窰,原來之前經過都不為意。 裏面呢就冇乜香港人,個侍應都似係外國人打扮。我哋點咗燒雞同烤魚做主菜,朋友叫咗乳酪,我就叫咗蘋果茶。因為之前睇節目介紹土耳其紅茶好好飲,其實真心有啲甜同似蘋果綠茶,試過就算喇。🧃☕️ 而個主菜就係將所有餸都撈埋一齊食(冇去過土耳其唔知啲人點食)其實味道幾特別,有蔬菜同薄荷醬加埋味道好清新。🌿 去唔到旅行又想感受下異國風情可以去食下。 💰人均消費:$100 🍴Our Restaurant (旺角)旺角通菜街1A-1J 威達商業大廈地下9號舖

💰人均消費:$100

🍴Our Restaurant (旺角)
旺角通菜街1A-1J 威達商業大廈地下9號舖