2020-01-31 260 views
食完正餐,當然想食啲甜品啦!! 仍然係新年嘅時節,所以都有新年嘅餐牌, 夠曬應節!!見到佢有好多唔同嘅甜品款式喺regular menu度, 最吸引到我嘅就係心太軟同埋班戟!! 因為要即時現造, 一般家庭好難同時地自己做到呢兩樣嘢。而且可以選擇嘅雪糕口味超級多,正呀!班戟配榴槤雪糕, 班戟好香脆, 厚度適中 ,用上朱古力醬而唔係忌廉 ,彷彿件事冇咁邪惡, 而且有生果配埋,成件事就balance返喇!!雪糕球都幾大球, 榴槤味超級香濃,榴槤迷真係唔可以錯過!心太軟size都算幾大,配上薄荷朱古力雪糕球、 生果同埋脆脆 ,索價都非常合理。最治癒嘅畫面嚟啦!!切開心太軟,流心朱古力漿緩緩落下, 甜度啱啱好,絕對唔會膩。

而且可以選擇嘅雪糕口味超級多,正呀!

雪糕球都幾大球, 榴槤味超級香濃,榴槤迷真係唔可以錯過!